Media Encoder Wont Render

Community Beginner ,
Feb 06, 2019 Feb 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hey I recently Joined Adobe After Effects ive already known how to use it and everything else but one app that annoys me so much is media encoder. I simply cant be patient anymore. Everytime i try to render a project it starts rendering like nothings wrong but later come to find out, It Failed this is the error log

Render Error

Render returned error.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\F:\Uploads\Bhad Bestie.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:05:19 - 00:00:05:36

Rendering at offset: 5.200 seconds

Component: H.264 of type Exporter

Selector: 9

Error code: -1609629695

------------------------------------------------------------

- Encoding Time: 00:02:55

02/06/2019 07:19:05 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Render Error

Render returned error.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\F:\Uploads\kl.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:05:19 - 00:00:05:36

Rendering at offset: 5.200 seconds

Component: H.264 of type Exporter

Selector: 9

Error code: -1609629695

------------------------------------------------------------

- Encoding Time: 00:02:59

02/06/2019 07:34:41 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Render Error

Render returned error.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\C:\Users\Zack\Documents\After Effects 2018\Trap Woofer_AME\Render This.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:05:19 - 00:00:05:36

Rendering at offset: 5.200 seconds

Component: H.264 of type Exporter

Selector: 9

Error code: -1609629695

------------------------------------------------------------

- Encoding Time: 00:02:49

02/06/2019 07:42:40 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Render Error

Render returned error.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\F:\Uploads\smh.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:05:19 - 00:00:05:36

Rendering at offset: 5.200 seconds

Component: H.264 of type Exporter

Selector: 9

Error code: -1609629695

------------------------------------------------------------

For my Pc Specs i have

i7 8700k

Gtx 1070Ti

32Gb Ram

This is already a top tier editing rig so im not sure whats wrong

Views

129

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 06, 2019 Feb 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Sorry for the issue. I understand that you are unable to finish the export.

Which version of AME are you using?

Please try to change the video renderer and then check export?

Let us know if it helps.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 06, 2019 Feb 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey I’m using the latest one. I’m not sure if this has to do with creative cloud always signing itself out but I did try regular cpu rendering and acelerated cuda rendering and both failed and showed the same error

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines