Media Encoder

Community Beginner ,
Mar 11, 2017 Mar 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

When I'm exported my scene AE in Media encoder, I have this result. I don't understand this problem.

In my composition, all files is correct...

Could you please help me to resolve this problem.

Thanks.

Views

261

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Mar 13, 2017 Mar 13, 2017
I find the error. It's a problem of link, so it's ok. Thanks !

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 11, 2017 Mar 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Are your files located on an external drive that is not connected?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 11, 2017 Mar 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

No unfortunatly.

Thanks for your help.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Mar 12, 2017 Mar 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I don't know what is causing your issue but a possible workaround - export an high resolution file directly from AE (say DNxHD 444  on a PC or ProRes 4444 if you are on a mac) and then render that out in AME. I suspect something in your comp is not recognised by Adobe's dynamic link server and is throwing it off - or maybe its Adobe's QT32 server...

The render queue in After Effects is pretty much bulletproof compared to AME, which reminds of a naughty child on red cordial..always misbehaving

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 13, 2017 Mar 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I find the error. It's a problem of link, so it's ok. Thanks !

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines