No Audio

Community Beginner ,
Mar 08, 2018 Mar 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I encoded 21 VOB w/audio files from a DVD to mp4 successfully, but 2 are without audio.

The only difference I can see, is in the "Source:"

At the bottom it reads "No Audio", the successful ones read "48000 Hz, Stereo".

All settings are the same.

Can I change it....How?

Views

164

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Mar 09, 2018 Mar 09, 2018
Yes…Handbrake worked!Thanks Vidya,gwroyer

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Mar 08, 2018 Mar 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi gwroyer,

Sorry for the issue. It seems like the issue is with the source files. Just for a test, export to a different format & check the audio.

If the issue persists, transcode the files using Handbrake & check the audio.

What is the exact version number of Media Encoder?

Thanks,

Vidya

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2018 Mar 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Vidya

My version is 12.0.1 (Build 64)

gwroyer

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 08, 2018 Mar 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi gwroyer,

Thanks for the info. Have you tried to transcode using Handbrake? Please let us know the status.

Vidya

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 09, 2018 Mar 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes…Handbrake worked!

Thanks Vidya,

gwroyer

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 09, 2018 Mar 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi gwroyer,

Glad it worked. It seems like a compatibility issue. Thanks for letting us know the status.

Vidya

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines