Running an AE CC rendering through Media Encoder

Community Beginner ,
Jun 25, 2013 Jun 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Not sure what I need to be concerned with.

The Media Encoder CC is taking about 10 times longer than when I rendered this AE cs6 project in the past.

The AE cc project is 34 seconds and the media encoder is saying it will take 10 hours to render.

It's a H.264 going to YT HD.

Any tweaks for improvement?

it's the only thing running using 6 gig memory.

Views

20.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 30, 2015 Jun 30, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Do you have any Expressions applied in the composition or please mention the layers that are there in the comp.

Also, mention the tech specs of your Machine with the OS information.

//Vinay

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 02, 2015 Jul 02, 2015

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Very slow for me too -
Windows 8.1 i7 8GB RAM

10 second AE clip with rotobrush taking 17 hours

Reources on PC are not at maxusage.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines