Stuck for hours on "Connecting to Dynamic link server"

New Here ,
Apr 17, 2017 Apr 17, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Everytime i try to export a sequence from After effect, the encoder stay on this state.

How can i solve (or bypass) this? I need to encode. but i am stuck for days now.

After effect, premiere pro and media encoder installed

Thank you

Views

3.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Apr 18, 2017 Apr 18, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Jean-francois.Lynxit,

What is the exact version of PPro, AE & AME?

FAQ: How to find the exact version of Premiere Pro you're using? Similarly, check for After Effects and Media Encoder.

Do you have Admin rights on this machine?

What are your system specs & which OS are you on?

Thanks,

Kulpreet Singh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 19, 2017 Apr 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

hi,

Here's what i use. I use the latest version of software After effect cc2017 14.1, Premiere pro 2017 and Media encoder 2017, the firewall rule allow the connection for the dynamic link manager (and other products). i have admin rights on win 7 sp 1 machine

thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 21, 2017 Apr 21, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have a same problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Can someone from adobe answer this problem????

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I still don't get any answer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The latest Adobe CC versions should be as follows (in the About box of each app):

AME: 11.1.0.170

AE: 14.2.0.198

PPro: 11.1.0 (222)

Also, are your CC apps installed to a custom location?  If so, you may want to try reinstalling them to the default location to see if that fixes the dynamic link error.

If all else fails, try using the Adobe Cleaner Tool to remove all vestiges of Adobe CC apps from your system and reinstall them.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines