Unable to get good render quality

New Here ,
Mar 24, 2017 Mar 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I've been trying to render out a gameplay video, but every time I render it out, the quality is extremely bad. It gets very discolored, pixelated, and blurry. I've attached two screenshots, one of the source material(I know it's not that good to begin with) and one of the rendered product. Any setting that I change from the render settings have no effect on the outcome of the render quality. I've tried setting the bitrate to absurd levels and tried different video formats, but nothing changes. Each and every render, no matter what program(Vegas, AME, or even straight out of After Effects) produces the same results. I've watched several videos that claim to fix issues like this, but even those don't fix it. Every thread I've come across yields no solution, either.

br1.png

br2.png

br3.png

The source material was recorded with Nvidia Shadowplay, and it is 1080p 60fps MP4.

My basic PC specs are as follows:

Windows 64 Bit

GTX 1080

i5 6600k

16 GB of RAM

2 TB HDD

Any suggestions are very much appreciated. I would like to find out if it's an issue with my machine somehow, or just a few settings that need to be tweaked. Thank you.

Views

116

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation