Highlighted

Email notifications of signed agreements have stopped working

New Here ,
Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi, for the past couple of weeks we have stopped receiving notifications for signed agreements.

I am referring to the option "Send an extra copy of every signed agreement to these email addresses", under Global Settings.

I have tried submitting multiple documents from multiple email addresses. The documents show up in Echosign, so we know the document was submitted and confirmed correctly. However the email notifications do not go out.

There was a search result on Google that suggested checking the email server settings to make sure the emails aren't being filtered by the server. Our email server settings have not changed for years and these notifications were working fine a few weeks ago. I also added a Gmail address to receive the notifications, and it didn't receive anything either.

The EchoSign account is a Business account:

Augusta-Echo-Agreements@augustapreciousmetals.com

Please let me know if you need any other info. Any help is appreciated. Thank you.

TOPICS
Bug Error

Views

284

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Email notifications of signed agreements have stopped working

New Here ,
Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi, for the past couple of weeks we have stopped receiving notifications for signed agreements.

I am referring to the option "Send an extra copy of every signed agreement to these email addresses", under Global Settings.

I have tried submitting multiple documents from multiple email addresses. The documents show up in Echosign, so we know the document was submitted and confirmed correctly. However the email notifications do not go out.

There was a search result on Google that suggested checking the email server settings to make sure the emails aren't being filtered by the server. Our email server settings have not changed for years and these notifications were working fine a few weeks ago. I also added a Gmail address to receive the notifications, and it didn't receive anything either.

The EchoSign account is a Business account:

Augusta-Echo-Agreements@augustapreciousmetals.com

Please let me know if you need any other info. Any help is appreciated. Thank you.

TOPICS
Bug Error

Views

285

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 30, 2018 0

Have something to add?

Join the conversation