Highlighted

Resouce Not Found Error In SAP C4C SDK.

New Here ,
May 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Experts,

I'm developing connector for SAP C4C to Adobe E-Sign I'm using /transientDocuments rest method to upload the document using POST method.

While making connectivity I'm getting error message as  "Not Found Resource Not Found".

I'm using below URL POST request.

https://secure.na1.echosign.com:443/api/rest/v5/transientDocuments.

Providing Access-Token at header parameters and all other parameters at Body level and i have used JSON format to build the Body like below.

Body = "{\"File_Name\":" + "\"" + File_Name_Value + "\",\n\"Mime_Type\":\"" + Mime_Type_Value + "\",\n\"File\":\"" + convbase64 + "\"}";

I don't know in which format i need to build the body in SAP C4C SDK through ABSL scripting is it ok to use JSON format as above ???

While this is working as expected with the POSTMAN Tool as below

Kindly help in this issue.

Thanks,

Siraj,

Topics

Bug Error, Feature Request or Idea, Questions Need Help

Views

373

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Resouce Not Found Error In SAP C4C SDK.

New Here ,
May 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Experts,

I'm developing connector for SAP C4C to Adobe E-Sign I'm using /transientDocuments rest method to upload the document using POST method.

While making connectivity I'm getting error message as  "Not Found Resource Not Found".

I'm using below URL POST request.

https://secure.na1.echosign.com:443/api/rest/v5/transientDocuments.

Providing Access-Token at header parameters and all other parameters at Body level and i have used JSON format to build the Body like below.

Body = "{\"File_Name\":" + "\"" + File_Name_Value + "\",\n\"Mime_Type\":\"" + Mime_Type_Value + "\",\n\"File\":\"" + convbase64 + "\"}";

I don't know in which format i need to build the body in SAP C4C SDK through ABSL scripting is it ok to use JSON format as above ???

While this is working as expected with the POSTMAN Tool as below

Kindly help in this issue.

Thanks,

Siraj,

Topics

Bug Error, Feature Request or Idea, Questions Need Help

Views

374

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation