Annoying tooltip for web Grid view pops up everytime

Explorer ,
Dec 01, 2021 Dec 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

sammyg58118447_0-1638407569785.png

Every time I load a preview this annoying pop up shows up and wont go away.

 

TOPICS
Product performance , Prototyping , Share or publish

Views

313

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 02, 2021 Dec 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sammy,

which browser do you use to view your prototypes? Have you tried other browsers?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Dec 09, 2021 Dec 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Using Edge for Windows. I havent tried other browsers since Edge is the main browser I use.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 16, 2021 Dec 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sammy,

thank you for your reply. I recommend you at least try with some other browser to check if the problem persists.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 18, 2022 Jan 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sammy,

is there any news? Do you still need help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 04, 2022 Apr 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Edge and Chrome are basically the same browser so it shouldnt matter. I did test it on Chrome just in case and yes this happens on Chrome. 

 

Can you please check that it doesnt happen for you?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 05, 2022 Apr 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sammy,

I checked with some of my files and on different browsers and everything works regularly. Have you tried clearing your browser cache?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 27, 2022 Apr 27, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Sammy,

is there any news? Do you still need help? Have you tried to follow my suggestions?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines