Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Export Assets Bug

Community Beginner ,
Oct 30, 2020 Oct 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

There is a bug in exporting assets from different instances. When an asset is in a different instance but is not visible in the default state it will NOT export with all of the other assets. Even when marked as an asset for export but it is in a different instance (not in the default state).

 

The big issue here is that the developers will not get all of the assets needed to build that prototype.

Views

262

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 02, 2020 Nov 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Charles,

 

Sorry to hear about the trouble. Could you please share a few more details like:

 

  1. The version of XD and OS.
  2. Is this happening with duplicated components?
  3. Will it be possible for you to share a small video of the workflow, we'll need to test this on our end.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 02, 2020 Nov 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2020-11-02 at 2.03.40 PM.pngScreen Shot 2020-11-02 at 2.03.57 PM.png

 

It is happening from a duplicated component from the default state.

 

https://youtu.be/N4Z6RQ7cZKI

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 02, 2020 Nov 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You will notice in the video that I created two instances. One was default and one from the default. The tabs were created to display and hide the content below. The icons are displayed in only one tab at a time. I marked both icons for export. The problem is that one icon is not showing up in the exported files.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 02, 2020 Nov 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines