Issues with uplifted document assets as a Library in Adobe XD

New Here ,
May 09, 2022 May 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi all, 

 

I thought I'd try the community as I've having issues with publishing my docuemnt assets as a new library. I've built out a design system, and have all the templates/assets saved in the document assets panel as components. These are all elements that I've built myself and aren't being linked from another document. When I hit 'Publish', I'm served with the attached message "You don't have access to the existing library - You don't have access to the library published from this file, or it may have been deletd"

To be clear, this is a brand new document, using assets that I created myself, within that document, so there's nothing that I wouldn't have access to. I've also not created any libraries from it previously. 

 

When I create the new library, it is empty. Even though the document access panel is full, nothing is pulling through from the library. Not even character styles or colours. The little blue dot shows to tell me that there's been an update to the library, but when I click that, the option to update is greyed out. 

 

Has anyone ahd anything similar to this? I've tried logging in and out of CC, I've uninstalled and re-installed CC. I can't think of what else to do! 

 

Thanks in advance! 

Views

92

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 09, 2022 May 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Of course there's a typo in the header! I meant uploading - apologies! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines