Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


My Hover State isn't acting accordingly on my live preview.

New Here ,
Mar 07, 2021 Mar 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As stated in the subject of this thread, I have 3 items that have been programmed the same way but one item decided to act differently.

 

In the page SERVICES, the text in INGÉNIERIE bounces, when it should just fade in and out, like in the CONCEPTION and GESTION text boxes. I need help to correct this.

 

https://xd.adobe.com/view/c6717a0f-1e4e-45bb-b8c7-d03cb5e4a91a-9322/

TOPICS
Prototyping

Views

262

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Mar 23, 2021 Mar 23, 2021
Hi Antoine, We are unable to see the attached image. Could you please upload the image as shown in the screenshot? I would also suggest checking the type transitions assigned to the INGÉNIERIE page. Please try copying the entire design from Prototype mode into a new file and see if that helps. How does it show in the desktop preview? Thanks, Harshika

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

We're so sorry for the delay in response. Could you please share a screenshot of the prototype mode capturing the connection properties of  INGÉNIERIE page. We'll try our best to help you with it.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

[image: image.png]

--
Antoine Querry
<Personal Info Removed by Moderator>

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Antoine,

 

We are unable to see the attached image. Could you please upload the image as shown in the screenshot? I would also suggest checking the type transitions assigned to the INGÉNIERIE page. Please try copying the entire design from Prototype mode into a new file and see if that helps. How does it show in the desktop preview?

 

Thanks,

Harshika

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello Harshika,,

 

I had to start over because I couln't get it working. I guess we can close this ticket.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines