Preview link seems to have issues on text underlines?

New Here ,
Oct 28, 2021 Oct 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

my team recently ran into some rather weird issue on the prototype link preview where on my system, a text is shown underlined, however on my team mate's system it shows that it's not.

Screenshot from my system on link

Naijie5CBF_0-1635476372288.png


Screenshot from team mate's system on link

Naijie5CBF_1-1635476389952.png


Understand it's a rather minor issue, but feel like it could probably just cause a lot of unnecessary back and forth if the issue persists. Hope ya'll can figure it out. Thank you!

Views

154

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 29, 2021 Oct 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,


Sorry to hear about the trouble. Please share a few more details like:

 

  1. The version of XD and OS.
  2. Is this happening on a specific file or multiple files?
  3. Is this happening with a specific font or multiple fonts?
  4. Will it be possible for you to share a sample link? You can either share it here or send me a DM by clicking on my name.

 

We're here to help, just need more information.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 07, 2021 Nov 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Rishabh,

Thanks for the reply. I'll be sending you a DM shortly with the details.


Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines