Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


"There was a problem with the playback action"

New Here ,
Sep 03, 2021 Sep 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Created a project in XD with audio, the audio works when I play it on my laptop...however when I send the link to my iphone along with my friend's iphones, the audio will not play and it says "there was a problem with the playback action" 

 

I have tried restarting everything and updating...along with checking settings and xd audio access. Nothing is working. 

 

Hoping there is a solution to this?

Views

102

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 05, 2021 Sep 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi There,

 

Thanks for reaching out and sorry for the trouble. I found a similar thread in our community forum and could you please try the workaround suggested here:https://community.adobe.com/t5/adobe-xd-discussions/quot-error-there-was-a-problem-with-the-playback... and let us know if that helps? 

 

Please let us know if you need more assistance on this. We'd be happy to help

Thanks,

Chethan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines