• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Share link not working - Something went wrong

New Here ,
Feb 13, 2023 Feb 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

I'm having trouble generating shared links for prototypes from Xd. 

 

I keep getting the "Something went wrong" message with no error codes.

 

 

Views

530

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 13, 2023 Feb 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Are you updating the existing link or creating a new one. Note talking about existing link?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 15, 2023 Feb 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Neither seem to be working, I've just shared it on teams and that seems to give a preview of the design, but my colleague can't access it either... 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 27, 2023 Feb 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Sparrow4130,

 

Sorry for the delayed response. Are you still experiencing the issue? It seems like some of the services were impacted when you reported this issue.

 

Please let us know if the issue still persists.

 

We would be happy to assist further.

 

Thanks,

Harshika

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 01, 2023 Mar 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @HARSHIKA_VERMA 

Unfortunately I'm still experiencing this issue.

 

Frustratingly, I can't seem to access the relevant forum to report the bug or find out what the error code is, I'm just receiving  the "Something went wrong" screen.

 

Any help would be greatly appreciated. 

 

Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines