Unable to work with components built with stacks in XD

New Here ,
Jan 18, 2022 Jan 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I've been using components built with stacks to create commonly used page templates across my web application. This works great with one issue, when I push updates from the main library the components not only lose their prototype links, but they also seem to randomly move on the page, so I need to reposition them, and other components within the page component itself move, pushing out the frame of the component because of the padding applied to the background. 

 

This happens nearly every time I update the document assets, and in most cases I've not touched any of the master library components used in the page template component. I don't know what is causing it, can anyone help?

TOPICS
Product performance

Views

102

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 19, 2022 Jan 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Libbie5CC3.

 

Thankyou for reaching out. We would request you to please create a video of your workflow from sratch for better understanding so that we can try replicating at our end. 

 

Please also share the details of your operating system and the version of XD installed on your machine.

 

We will try our best to help.

 

Thanks,

Harshika

 

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines