Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


XD Share Link Not Working - Just Shows a Line

New Here ,
Aug 21, 2020 Aug 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Everyone,

I've created a share link in XD, but when viewing the link I'm just shown a blank screen with a gray line. I have the home page set correctly. Can not figure this out! Has anyone else had this problem? Thanks in advance!

 

Screen Shot 2020-08-21 at 5.59.42 PM.png

Views

677

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 24, 2020 Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry to hear about the trouble. Could you please share a few more details like:

 

  1. The version of XD and the Operating System.
  2. Have you tested this on a different browser? If not, please check and see if there is any difference.
  3. Please share a screenshot of the prototype window.
  4. Will it be possible for you to share the link with us? If yes, you can share here or through DM by clicking on my name.

 

Note: While sending DM please add this discussion link in the subject.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I have the same problem, I'm on

 

- adobe XD 35.1.12.5

- Mac OS 10.15.7

- Creative cloud sync 4.3.63.1

- safari, chrome, firefox (latest versions)

 

Kind regards,

Bruni

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Found what caused this, if you click on your artboard there's a section "scrolling" (see screenhot).

For some reason the height sometimes is automatically set to 1 (haven't found why).

In other words, the design is ok, but the viewport height is set to 1.

 

Kind regards,

Bruno 

 

 

Screenshot 2020-12-07 at 10.07.23.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 17, 2021 Apr 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Oh Bruno -

 

Can't thank you enough!! Must be a bug or something and adjusting the scrolling worked perfectly. Couldn't find anything else in various searches and this helped me send files out to a client for review.

 

-Ann

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines