Highlighted

Assets can't be downloaded from the Developer Link shared in Adobe XD.

Community Beginner ,
Nov 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

After the 24.3.22.2 update, facing the following issue:

1. In the share mode, some artboards are shown like hidden/inactive

2. The assets from those artboards can't be downloaded over the Developer Link

3. Select all (CMND+A) , Ungrouping & 'Mark all for Export' feature is not there anymore 😞

 

Anyone facing these or similar issues? Or, please correct me if I did something wrong creating the prototype. Thanks

 

<The Title was renamed by moderator>

Hi there,

 

Sorry for the delay in response and thank you for sharing the screenshot. It looks like that not all the artboards are connected to each other. In order to show all the artboards in the link, you need to make sure that all artboards are connected to the Home artboard and with each other.

 

Please connect all the artboards and let us know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

TOPICS
How to, Missing feature

Views

412

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Assets can't be downloaded from the Developer Link shared in Adobe XD.

Community Beginner ,
Nov 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

After the 24.3.22.2 update, facing the following issue:

1. In the share mode, some artboards are shown like hidden/inactive

2. The assets from those artboards can't be downloaded over the Developer Link

3. Select all (CMND+A) , Ungrouping & 'Mark all for Export' feature is not there anymore 😞

 

Anyone facing these or similar issues? Or, please correct me if I did something wrong creating the prototype. Thanks

 

<The Title was renamed by moderator>

Hi there,

 

Sorry for the delay in response and thank you for sharing the screenshot. It looks like that not all the artboards are connected to each other. In order to show all the artboards in the link, you need to make sure that all artboards are connected to the Home artboard and with each other.

 

Please connect all the artboards and let us know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

TOPICS
How to, Missing feature

Views

413

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 18, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Nov 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

The share tab only shares the connected artboards for Development review and so the shortcut CMD + A does not work. 

Vishu Aggarwal

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2019 2
Community Beginner ,
Nov 19, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hey Thanks for the reply.

 

Actually all the artboards are well connected in one way or other.

Some are time triggered auto animates and other are tap triggered etc.

I checked that too..

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 19, 2019 1
Adobe Employee ,
Nov 19, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry to hear you are facing trouble and thank you for sharing the information. As Vishu suggested, you need to make sure that your all artboards are connected to the home artboard & with each other. 

 

Would you mind sharing the screenshot of  prototype mode and also share the OS version of your machine?

 

We will try our best to help.

 

Thanks,

Harshika

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 19, 2019 1
Community Beginner ,
Nov 19, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi Harshika,

 

Thanks for the help,

macOS Cataline 10.15.1Mask Group 1@2x.png

Attaching the screenshot herewith.Image 19@2x.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 19, 2019 0
Adobe Employee ,
Dec 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry for the delay in response and thank you for sharing the screenshot. It looks like that not all the artboards are connected to each other. In order to show all the artboards in the link, you need to make sure that all artboards are connected to the Home artboard and with each other.

 

Please connect all the artboards and let us know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 12, 2019 0