Auto-animate transitions don't show properly the first time they are run in 'share for review' link

Explorer ,
Jun 11, 2019 Jun 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

...but they do show properly after that first time. It flashes white during the first attempt and you miss some or all of the transition.

They were working just fine before the May update.

Views

839

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 12, 2019 Jun 12, 2019

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 12, 2019 Jun 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 12, 2019 Jun 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

done and done - thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 03, 2020 Mar 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This bug is still present in March 2020, ran into it today.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 26, 2020 Apr 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have the same issue, did you find a solution please?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 24, 2020 Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Having the same issue as well. Please confirm if it was resovled.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines