Auto animate

New Here ,
Jul 11, 2021 Jul 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Auto animate suddenly stop working on some tabs of my footer. I have checked in the layers panel group name are the same everything is fine but I don't know why its stop working on some tabs. Please help me

TOPICS
Prototyping

Views

106

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 12, 2021 Jul 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi There,

 

Thanks for reaching out and sorry to hear that you're having trouble in using XDI'd request if you can share a few more details like:

  1. The version of XD.
  2. The version of Mac or Win  which you are using.
  3. Is it possible to share the prototype link with us?
  4. If it is happening with a specific file or multiple files, will it be possible for you to share the file with us?
  5. Is it possible to share a video of your workflow which you are working on so it will be useful to reproduce the issue from our end. Tried to reproduce your issue from our end on latest XD version-41.1.12.9 on Mac  machine by, but the Issue was not reproducible and Auto-animate works fine , so please share the above mentioned  details.

 

We're here to help, just need more information.

 

Thanks,

Chethan 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines