Color picker show only black color.

Community Beginner ,
Aug 09, 2018 Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone,

I have a problem since the beginning.

The color picker shows only black color, and when I try to sample with it it turn the object that was selected to 0% opacity.

I tried to contact the support team twice with no luck, they didn't find the problem,and said that someone will get back to me, well...I am still waiting.

I included pictures of the summary of the operating system and also what happens on XD

when I try to sample a color.

Does anyone came across such an issue?

Thanks,

Noa

system.pngsystem2.pngXD.png

Views

1.1K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Aug 16, 2018 Aug 16, 2018
Hi Noan,Thanks for reporting the issue to the uservoice. Could you please share the link to that bug here, so that it is visible to the future viewers?Thanks,Atul_Saini

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Aug 10, 2018 Aug 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You can fill it as bug into Adobe XD Feedback : Feature Requests & Bugs

From my side I can recommend to reinstall Graphics Cards drivers,

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 15, 2018 Aug 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have just try that and it yet it didn't resolved the bug.

Can you please help me find a solution to that.

I really love XD and this problem prevent me from using the software.

Thanks

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 15, 2018 Aug 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

If all other program works fine the problem is in XD. Try to reinstall it. if nothing help fill bug here

Adobe XD Feedback : Feature Requests & Bugs

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 15, 2018 Aug 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your fast reply.

Two Adobe agents  tried that with no luck.

The bug is still there.

I already filled a request on Adobe feedback.

Thanks

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 16, 2018 Aug 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Noan,

Thanks for reporting the issue to the uservoice. Could you please share the link to that bug here, so that it is visible to the future viewers?

Thanks,

Atul_Saini

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 18, 2018 Aug 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 29, 2021 Mar 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Did you ever fix this Noa?  Have the exact same issue.  It copies hex black #000 with 0% transparency no matter what fill I pick.  My keyboard also stops working and have to run ctfmon.exe to get it going again.  Support tried to help but was just the normal restart, uninstall, reinstall.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines