Css and html code is not available in XD dev link

Community Beginner ,
Jul 11, 2020 Jul 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

As far as I remember, XD has this option to show the CSS and html code in the developer link but I can’t see it in the link anymore. Pretty dissapointed cause I was gonna use that. Does anyone have the same issue or it is just my links?

Views

1.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jul 13, 2020 Jul 13, 2020
Can you try selecting "Export for Web"?

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It never showed any HTML markup. Once you select an element, it only shows the CSS code.

Also, make sure you are on the Specs tab - the </> icon in the top right.

 

dstoic_0-1594537805600.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your message. Yes you are right it showed the CSS but I cannot see it anymore on the dev link. If you have the latetst version, you can see there is no CSS.

 

Screen Shot 2020-07-12 at 12.56.40 PM.png

Screen Shot 2020-07-12 at 12.56.51 PM.png

  

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For it to show CSS, you need to select some element.

Click on a rectangle or image or whatever, and you'll see the CSS for it.

It can't show you all the CSS for the whole design, because that would be a mess.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Still does not show it to me, even when I select an element:

 

Screen Shot 2020-07-12 at 10.43.57 PM.png

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 13, 2020 Jul 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can you try selecting "Export for Web"?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I am facing the same issue.
If you have found a solution then please post it here.

Thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 23, 2021 May 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

 

I have the same issue, help!

 

Regards, 

Amber

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, can you post a link to the prototype?

Also, as Kenneth already suggested, make sure you select "Export for Web" when generating the Share link for the prototype:

 

image.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sas,

 

I have done every suggested thing, it still didn't work. I have done a small trouble shoot, retype the headline and replace some of the SVG element, the development link still didn't show the CSS info.

 

This is ambrassing that I insist to use Adobe XD instead of Figma but ended up I can't show it to developer.

 

Regards,

Amber

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I want to help you out, but can't do it unless we investigate further into the file or the prototype and see what's going on. You can send either the file or prototype link privately to me in a PM, if it's confidential.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Spas,

 

I'm currently having problem getting css info in Development link, even I have redo everything featured in the "Banner"section (the first section underneath navigation bar), please refer to "Homepage" Artboard.

 

I can't attach my XD file to you, it exceed 47MB. What's other solution?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines