[Design]-Some of the UI components are very dark colored in XD.

Community Beginner ,
Jan 30, 2020 Jan 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Ok... So.. I am having this problem after I have just updated my Adobe XD app. Tried a restart and did not help. As you can see bellow, I have some UI components of the app in a dark colour. Is there a fix for this one? 

f7bf63f4f631e8a34ad29bf71b31cf74.png

 

<The Title was renamed by moderator>

TOPICS
Design, Product performance

Views

166

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Feb 18, 2020 Feb 18, 2020
That didn't do the trick either. I have reinstalled my Windows, did a clean up also, and now after reinstalling everything it is working. 

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jan 31, 2020 Jan 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, have you checked if there are updates available for your graphics card?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 31, 2020 Jan 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yup. I am up to date. Still not doing the trick.Video Card Rig.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Valorous Hero ,
Feb 01, 2020 Feb 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Maybe, probably, hopefully it's just a glitch.

Just try removing and re-installing the whole application.

Luckily, Adobe XD is not that huge, so it should be quick...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 18, 2020 Feb 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

That didn't do the trick either. 

I have reinstalled my Windows, did a clean up also, and now after reinstalling everything it is working. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Valorous Hero ,
Feb 19, 2020 Feb 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Phew !! So it was probably a glitch...

I'm glad you nailed it after reinstalling Windows.

If that didn't help, then you'd only be left with options like switching a career or moving to Alaska... 😉

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines