Highlighted

Error with Gap & Dash

New Here ,
May 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone, 

I have got a strange error while using Ellipse:

I create a perfect circle with an ellipse then in the Gap box I've input "1000", just to have a great range. 
When I increase the Dash input the point on the ellipse are 3 and not 1.

 

img.jpg

 

 

On the web i didn't find a similar case. Can you help me resolve this?
The result I've wanted to create is a simple Circle Bar. 

Views

181

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Error with Gap & Dash

New Here ,
May 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone, 

I have got a strange error while using Ellipse:

I create a perfect circle with an ellipse then in the Gap box I've input "1000", just to have a great range. 
When I increase the Dash input the point on the ellipse are 3 and not 1.

 

img.jpg

 

 

On the web i didn't find a similar case. Can you help me resolve this?
The result I've wanted to create is a simple Circle Bar. 

Views

182

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
May 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry to hear you're having trouble making a circular bar and getting a strange error. I am unable to reproduce the same at my end on windows machine. Is it possible for you to share a short video of your workflow for better understanding? Is it happening with every file or with this specific file? Please share the screenshot of your about XD info page.

 

We will try our best to help.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
May 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I've created a mini video with the error that I had. 
[https://www.youtube.com/watch?v=r9aYgXUH7AY&feature=youtu.be]

This happen everytime on every file, new and old. 
I attach also my info page. 

Thanks in advice. 
Lorenzo


infopage.png

 




 

https://community.adobe.com/t5/adobe-xd/error-with-gap-amp-dash/m-p/11141834?page=1#M29635

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Jun 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for sharing the additional information. I am checking this with the team as I am unable to reproduce the same at my end on windows machine. I will update you as soon as I have any updates on this.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...