Hover effects are only animated on mouse of, not on

Explorer ,
Oct 29, 2020 Oct 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

To wrap it up simple:

 

For example I got a line that is hidden by default and I want it to "grow" to the right (for underlining a word for example). On hover the line just appears out of nowhere, only when I put the mouse somewhere else the line animates smoothly.

 

Is this intended? 

What am I doing wrong?

 

In the prototype settings I set it to autoanimate for both states to the other.

 

Would be great if somebody can explain how I can achieve this.

ezgif-6-9e499b99549f.gif

TOPICS
How to

Views

174

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 30, 2020 Oct 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Thanks for reaching out. This generally happens because of the component container size(Hover area). Please try reducing the container size and check if that makes a difference.

 

Let us know if this helps or if you need any further assistance.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you very much for your reply.

 

But what do you mean to "reduce the container size"? 

The font should have that size, how do I make it smaller without changing my layout?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines