Hover state issues on a browser prototype

New Here ,
Dec 21, 2020 Dec 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

 

I'm working on a desktop prototype, and including quite a lot of hover states (zoom on hover, animated buttons, etc.). On the preview, everything works fine, however, after sharing the prototype and generating the link, in the browser I get a hover state error, animated elements 'jumps', text in buttons moves up on hover even though it was not designed that way. Maybe someone has experienced a similar issue before?

 

I used this tutorial to animate the buttons for example:

https://www.youtube.com/watch?v=9zmk41KxgaQ

 

Unfortunately, in the browser, my buttons are not working this smoothly - only in the preview.

 

Thanks for your advice and help

New Videos Every Tuesday & Thursday!Have a Great Day! Join the Notification Squad: click the bell 🔔Subscribe: http://www.youtube.com/user/CalerEdwards?sub_c...

Views

172

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Dec 23, 2020 Dec 23, 2020
Hi Emilia, Sorry to hear about the trouble. I found similar discussions which you can refer to: https://community.adobe.com/t5/adobe-xd/typography-jumps-up-down-in-browser-prototype-when-auto-animate-is-used/m-p/11644498?page=1#M41867 https://community.adobe.com/t5/adobe-xd/prototype-on-browser-causes-issues-with-auto-animate/m-p/11613265?page=1#M40815 Please try the suggestions shared there and let us know if that helps or if you need any further assistance. Regards Rishabh

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Dec 23, 2020 Dec 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Emilia,

 

Sorry to hear about the trouble. I found similar discussions which you can refer to:

 

https://community.adobe.com/t5/adobe-xd/typography-jumps-up-down-in-browser-prototype-when-auto-anim...

 

https://community.adobe.com/t5/adobe-xd/prototype-on-browser-causes-issues-with-auto-animate/m-p/116...

 

Please try the suggestions shared there and let us know if that helps or if you need any further assistance.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines