Highlighted

Icons disappear or alignment mismatch while Prototyping

New Here ,
Nov 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Icons disappear or alignment mismatch in prototype (after creating links). I don't know why this is happening but I tried many solutions but didn't workout.

 

Note: I'm using Fontawesome Icons. 

 

Let me know if someone could find a solution to this. 

TIA.

TOPICS
Product performance, Prototyping

Views

94

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Icons disappear or alignment mismatch while Prototyping

New Here ,
Nov 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Icons disappear or alignment mismatch in prototype (after creating links). I don't know why this is happening but I tried many solutions but didn't workout.

 

Note: I'm using Fontawesome Icons. 

 

Let me know if someone could find a solution to this. 

TIA.

TOPICS
Product performance, Prototyping

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 05, 2020 0
Adobe Employee ,
Nov 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Aditya,

 

Sorry to hear you are having trouble with icons in the shared link. Would you mind telling us if it's happening with a specific font or all the fonts? Is it happening with every file or with a specific file? Please share the OS and XD version of your machine.

 

We will try our best to help.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 06, 2020 0