Highlighted

Problem with exports, some assets don't appear

Community Beginner ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

I'm trying to export a CTA made of different assets.
But the result doesn't fit the look on the Design Artboard 😞
I even tried to check every layers / groups on this assets, and to click to export every each of them, but always same results...
I don't care about the text, it is made on purpose 🙂 But as you can see, colors and the geometrical signs on the background are different between design XD and the PNG / SVG exported =>

Capture d’écran 2020-06-12 à 12.55.54.pngCapture d’écran 2020-06-12 à 12.49.32.png

 

Thanks a lot for your help!

Damien

Hi Damien,

 

Thank you for reaching out and sorry to hear you're having trouble exporting in XD . I would suggest checking if any blend modes is applied to the object. Also, please take a look at the unsupported export features here: https://helpx.adobe.com/in/xd/kb/import-export-issues.html 

 

Let me know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Problem with exports, some assets don't appear

Community Beginner ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

I'm trying to export a CTA made of different assets.
But the result doesn't fit the look on the Design Artboard 😞
I even tried to check every layers / groups on this assets, and to click to export every each of them, but always same results...
I don't care about the text, it is made on purpose 🙂 But as you can see, colors and the geometrical signs on the background are different between design XD and the PNG / SVG exported =>

Capture d’écran 2020-06-12 à 12.55.54.pngCapture d’écran 2020-06-12 à 12.49.32.png

 

Thanks a lot for your help!

Damien

Hi Damien,

 

Thank you for reaching out and sorry to hear you're having trouble exporting in XD . I would suggest checking if any blend modes is applied to the object. Also, please take a look at the unsupported export features here: https://helpx.adobe.com/in/xd/kb/import-export-issues.html 

 

Let me know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

Views

86

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 12, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Damien,

 

Thank you for reaching out and sorry to hear you're having trouble exporting in XD . I would suggest checking if any blend modes is applied to the object. Also, please take a look at the unsupported export features here: https://helpx.adobe.com/in/xd/kb/import-export-issues.html 

 

Let me know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2020 1
Community Beginner ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Harshika! Yes it was because of layer fusion 😕 We changed it on "normal" fusion 🙂 


Thanks a lot,

Damien

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 15, 2020 1
Adobe Employee ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Glad to hear you are back on track. Please feel free to reach out to us in the future for any query related to XD. We would be happy to help.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 15, 2020 0