Highlighted

[Prototype]-Auto-animate not working as intended in XD.

Explorer ,
Feb 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have an auto-animate interaction that I use all the time but today it stopped working as intended, it is for opening and closing a menu. On one artboard the menu is just off the canvas and on the second it is in its opened position, but the layers are the same on both artboards. When I apply the auto-animate with a Tap trigger and then view it the transition is ignored and I just see menu open then close. As I mentioned I use this interaction all the time and haven't had problems before. I updated to the latest release of XD to see if that would fix it but it did not.

https://xd.adobe.com/view/f8970fc9-6e55-44d2-62b2-40d17efff294-8ea6/

 

both artboards.pnginteraction settings.png

<The Title was renamed by moderator>

TOPICS
Product performance, Prototyping

Views

252

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

[Prototype]-Auto-animate not working as intended in XD.

Explorer ,
Feb 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have an auto-animate interaction that I use all the time but today it stopped working as intended, it is for opening and closing a menu. On one artboard the menu is just off the canvas and on the second it is in its opened position, but the layers are the same on both artboards. When I apply the auto-animate with a Tap trigger and then view it the transition is ignored and I just see menu open then close. As I mentioned I use this interaction all the time and haven't had problems before. I updated to the latest release of XD to see if that would fix it but it did not.

https://xd.adobe.com/view/f8970fc9-6e55-44d2-62b2-40d17efff294-8ea6/

 

both artboards.pnginteraction settings.png

<The Title was renamed by moderator>

TOPICS
Product performance, Prototyping

Views

253

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 14, 2020 0
Adobe Employee ,
Feb 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sarah, 

 

We are sorry for the delay in response. We would like to know if it's happening with this specific file or all the files? Have you tried copy and pasting the design into a new document? 


Let us know if that helps.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 24, 2020 0
Sarah-RC LATEST
Explorer ,
Feb 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It seems to be with the one file after I recreated it in a new document. I was just frustrated at the time because I had been dealing with a lot of irritants with XD that particular day, so when this wasn't working I just got mad and made this post. Sorry to be a bother.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 24, 2020 0