Highlighted

Prototype on Browser causes issues with auto-animate

Community Beginner ,
Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

All of my components that have an auto animate hover state or a page link that auto-animates as a transition to another artboard works just fine in the XD preview mode but when I create a link to share to view in Chrome, all of my text "jumps" around each time an auto-animation triggers.

 

I changed a lot of my components to transition to the hover state instead of auto-animate to fix the problem but I have certain animations I want to keep for the presentation I have tomorrow.

 

Video of Issue 

 

Anything on my end that is causing this or is it a bug in XD? I have never experienced something like this in the past and have used a lot of auto-animate.

TOPICS
Prototyping, Share or publish

Views

126

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Prototype on Browser causes issues with auto-animate

Community Beginner ,
Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

All of my components that have an auto animate hover state or a page link that auto-animates as a transition to another artboard works just fine in the XD preview mode but when I create a link to share to view in Chrome, all of my text "jumps" around each time an auto-animation triggers.

 

I changed a lot of my components to transition to the hover state instead of auto-animate to fix the problem but I have certain animations I want to keep for the presentation I have tomorrow.

 

Video of Issue 

 

Anything on my end that is causing this or is it a bug in XD? I have never experienced something like this in the past and have used a lot of auto-animate.

TOPICS
Prototyping, Share or publish

Views

127

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 20, 2020 2
Nov 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Oh man, I have the same issue! I need the auto-animate state as I simulate a drag and drop in my clickdummy. I tried nearly everything but the bug is still there 😞

Help or bug fixing would be very much appreciated.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 30, 2020 1