Sound playback when Previewing on Device (iPad Pro 11") not working

New Here ,
May 26, 2021 May 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi! 

I am currently working on an app prototype that requires sound playback, like a soundboard. The functionality is integrated perfectly fine in XD and it works great when previewing on my desktop!

 

However, when launching the file on my iPad (via USB or via cloud storage, XD app), no sound plays whatsoever. Hotspot Hints indicate that the sounds are included in the version running on the iPad, but nothing happens when touching it.  Does anyone know what could be the cause of this? Thanks!

 

-Wisse

 

(attached is my project with most assets removed but the sound buttons still intact)

Views

156

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 31, 2021 May 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Wisse,

 

Thanks for reaching out to Adobe.

 

We are sorry for the inconvenience you faced.
There was an internal bug already raised and our Engineering team is working for the fix. You might get the fix in upcoming releases.

 

Regards,

Rasool.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines