Highlighted

Unable to create/share link (it doesnt show anywhere!!!)

New Here ,
Sep 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi! I´m working on a Windows computer. XD used to run smoothly; however, after the last CC update it doesnt show the sharing link.
I go to Share, generate the link, update it... ¡but in never shows!! Am I crazy, or there was usually another -beautifull and simple- display where to copy the link? What can I do?

So sorry for my englishWTF is my link.png

 

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Unable to create/share link (it doesnt show anywhere!!!)

New Here ,
Sep 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi! I´m working on a Windows computer. XD used to run smoothly; however, after the last CC update it doesnt show the sharing link.
I go to Share, generate the link, update it... ¡but in never shows!! Am I crazy, or there was usually another -beautifull and simple- display where to copy the link? What can I do?

So sorry for my englishWTF is my link.png

 

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Thanks for reaching out. That doesn't look right, please ensure that you have the latest version of XD which is 32.1.22.3. If you do have the latest version of XD then I'd also request you to please check if it's happening on a new file as well or just with this specific file? If it's happening on a new file as well, please try re-installing the application and let us know how it goes.

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...