XD prototype link blanks out after about 15 seconds

New Here ,
Nov 17, 2020 Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I created a development prototype link for my team to reference, and when they try to preview on the browser, the link goes blank after 15secs. I'm able to preview it fine, along with some others, but a few seem to be having the same issue. 

TOPICS
Product performance

Views

184

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 17, 2020 Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same for me, after a few seconds the web page content simply disappears.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Thomas,

 

We're so sorry to hear about the trouble and for the delay in response. Could you please confirm if it is happening with the latest version of XD which is 35.1? If yes, is it happening with a specific file or multiple files? Will it be possible for you to share a sample file with us?

 

Regards

Rishabh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines