Highlighted

AE Beta crash on import

New Here ,
Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I updated to version 17.1.2.9 (Windows 64) and AE crashes when I import mp4 (h.264) video. It works ok with quicktime.

Can someone fix this please, thanks 🙂

Jaka

 

(Solved) Just found the culprit. You have to disable hardware accelerated decoding of video footage in Preferences/Import.

 

TOPICS
Bug, Crash

Views

56

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

AE Beta crash on import

New Here ,
Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I updated to version 17.1.2.9 (Windows 64) and AE crashes when I import mp4 (h.264) video. It works ok with quicktime.

Can someone fix this please, thanks 🙂

Jaka

 

(Solved) Just found the culprit. You have to disable hardware accelerated decoding of video footage in Preferences/Import.

 

TOPICS
Bug, Crash

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 08, 2020 0
New Here ,
Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

(Solved) Just found the culprit. You have to disable hardware accelerated decoding of video footage in Preferences/Import.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 08, 2020 0