MP4 File not showing up after latest beta install

Participant ,
Apr 05, 2020 Apr 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

MP4 files appear invisible or black when I bring them into a composition. I remember hearing about this bug for CC 2020 but didn't experience it on my end.

 

I'm on Version 17.1.0 Build 42

TOPICS
Bug, Error

Views

222

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 07, 2020 Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is this specific to certain types of MP4 footage files, or all of them?
Did it start with a recent 17.1 build, or is this the first build of it you installed?
Is this same footage displaying correctly in the current Beta version of PPro?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Apr 08, 2020 Apr 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The most recent beta updates seem to have fixed the issue. I had MP4 files of stock footage from Videoblocks from a few years back. Didn't run the test of this in Premiere Pro though.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines