Roto Brush 2

New Here ,
Sep 04, 2020 Sep 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having a problem with roto brush 2. When I pre Compose footage, I am unable to use roto brush 2. Hope you guys could fix this!!

TOPICS
Bug, Feature request

Views

138

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Sep 15, 2020 Sep 15, 2020
Hi Yarden5C21, The issue with using Roto Brush 2 on pre-comps was fixed in build 19 of After Effects (Beta) 17.5.0. Please try again in the latest build ( 17.5.0.21 as of this post ) and let us know if you are still experiencing this bug. Cheers, - John, After Effects Engineering Team

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Sep 10, 2020 Sep 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, we're fixing this issue.  The build will be available soon.  

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 15, 2020 Sep 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Yarden5C21,

The issue with using Roto Brush 2 on pre-comps was fixed in build 19 of After Effects (Beta) 17.5.0. Please try again in the latest build ( 17.5.0.21 as of this post ) and let us know if you are still experiencing this bug.

 

Cheers,

- John, After Effects Engineering Team

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines