• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Channel Blur produces random NaNs in 32 bit mode

Explorer ,
Sep 25, 2023 Sep 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The channel blur plugin produces NaNs in 32 bit mode, especially when "repeat edge pixels" is on. The NaNs are on random frames every time the composition is rendered. This happens on both Windows and Macs, with the latest public release.

While the NaNs can be hard to see as individual pixels, they cause major problems when other effects are rendered on top.

I have attached an example project that reproduces this, and includes some rendered examples as well.

Bug Fixed
TOPICS
Compositing and VFX

Views

217

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Pinned Replies

Adobe Employee , Sep 25, 2023 Sep 25, 2023

Thanks for reporting this. I've logged a bug and we'll see what is going on. 

Status Acknowledged

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , Oct 22, 2023 Oct 22, 2023

Verified with the user that the issue is fixed. 

Status Fixed

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Adobe Employee ,
Sep 25, 2023 Sep 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for reporting this. I've logged a bug and we'll see what is going on. 

Status Acknowledged

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 03, 2023 Oct 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello Chris.

We are unable to repro this issue on our side with the given project. Could you please provide us with the missing .jpg file so that we can try with that in case it makes a difference?

Thanks,

After Effects QE. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 20, 2023 Oct 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey Chris. 

Are you able to repro this issue with the latest version of After Effects 24.0.1?

We were able the issue with AE 23.6 but it should be fixed with the latest AE build. 

Please let us know.

Thanks,

Joy - After Effects QE 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Oct 20, 2023 Oct 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thanks, I re-rendered my exampled project using AE 2024 and it rendered fine with no NaNs!  Thaty's great, thanks for addressing this issue.  If I experience any more problems I'll let you know but so far so good.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 22, 2023 Oct 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Verified with the user that the issue is fixed. 

Status Fixed

Votes

Translate

Translate

Report

Report