• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

the "Delete All Markers" script command does not work when only one layer is selected

Explorer ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

 

My problem is in a title. I think it's a bug...

Bug Acknowledged
TOPICS
Troubleshooting

Views

216

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Pinned Replies

Adobe Employee , Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

I'm not able to reproduce this with AE 24.1. I've got a single layer with 2 markers and the Delete is available. 

 

jenkmeister_0-1701832035700.png

 

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , Dec 07, 2023 Dec 07, 2023

Excellent, that repros for me too. I'll get this into a bug for fixing. 

Status Acknowledged

Votes

Translate

Translate
8 Comments
Adobe Employee ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm not able to reproduce this with AE 24.1. I've got a single layer with 2 markers and the Delete is available. 

 

jenkmeister_0-1701832035700.png

 

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

My After Effects version is 24.0.3. Why don't I have 24.1 ? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I restarted After Effects, now it works. Weird, right ?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Very weird.

 

24.1 is currently rolling out to users around the world. Should be available to everyone in about 14 hours from now, so hopefully you'll see the update then. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Dec 07, 2023 Dec 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Update : the bug is real on shape layers! Give a try : Create a shape layer, right click, click on > Markers > Add Marker.

Then, right click, click on > Markers > Delete all Markers.
You'll see it's impossible to execute.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Dec 07, 2023 Dec 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Excellent, that repros for me too. I'll get this into a bug for fixing. 

Status Acknowledged

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Dec 09, 2023 Dec 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The bug also reproduces on camera layers, light layers, and text layers. I am not certain about all types of layers. So it looks like a recurring issue that varies depending on the layer instance.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Dec 11, 2023 Dec 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for the additional details. It's on the backlog to investigate. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report