Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


0xc0000005

New Here ,
Apr 24, 2018 Apr 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi, how are you today?

I downloaded AE CC18, the installation went well but when I open the application I get the 0xc0000005 error ,  I uninstalled and installed again but still same result.

Any suggestions?

Thanks,

Idan.

Views

4.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Apr 24, 2018 Apr 24, 2018
Hi idan,This has been logged as a BUG and here are workarounds.This issue is noticed if you have Integrated Intel Graphics + NVidia GPU.Go To Device Manager>Display Adapters and Disable the NVidia Graphics card.or Go to NVidia control panel and modify the settings in NVidia Control Panel in 3D programs settings.Select "Integrated graphics" in "preferred graphic processor", not NVidia.//Vinay

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 24, 2018 Apr 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Please mention the Windows version.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 24, 2018 Apr 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi idan,

This has been logged as a BUG and here are workarounds.

This issue is noticed if you have Integrated Intel Graphics + NVidia GPU.

Go To Device Manager>Display Adapters and Disable the NVidia Graphics card.

or Go to NVidia control panel and modify the settings in NVidia Control Panel in 3D programs settings.

Select "Integrated graphics" in "preferred graphic processor", not NVidia.

//Vinay

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 24, 2018 Apr 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Moving this discussion to the After Effects forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 27, 2018 Apr 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Praise the Lord...seems to have worked!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2018 Apr 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Solved!! thanks alot!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

And waht can i do if i have the same problem but i have an AMD A8?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 02, 2018 Nov 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

thank you so so much !!!!!

it done for me

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines