AE Preview will play audio and playhead will move, but no animation occurs

New Here ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It's simple animation, nothing intensive. I've cleared my cache, reinstalled, etc. Any ideas?

TOPICS
Preview

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Podrías comenzar por decirnos todos los detalles técnicos y de sofware de tu sistema. Si es posible también capturas de pantalla en donde se aprecie toda la interface de After Effects, incluido el panel de Preview.

 

Aquí te dejo un link que te puede servir en este foro:

FAQ: What information should I provide when asking a question on this forum?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Is the program screen black?

 

Are you able to supply some more info of your situation?

- Whats in the composition...

- Version of After Effects...

 

Pretty sure @Byron Cortez linked a page to help give examples of what else to add to a post when asking for help.

FAQ: What information should I provide when asking a question on this forum? 

 

Hope this helps

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines