AE tiff export bug

New Here ,
Jul 11, 2022 Jul 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Every time i export a Tiff with alpha the content is misplaced. Ex: if my image is in the conter of my comp in the render the same content will be placed in the top left corner. Does anyone know how to solve that?

TOPICS
Crash , Error or problem , FAQ , Import and export

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 11, 2022 Jul 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hey Pedro17412152ho6v,

 

Sorry about the issue. Which version of After Effects are you currently using? Do exports in other formats come out as expected? Could you share a screenshot of the problem? Also, which Operating System are you working on? Let us know. We're here to help. 

 

Regards,

Ishan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 11, 2022 Jul 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It would be helpful to have exact info about your system and render settings, screenshots of the actual thing and so on. Also have you tried to use another format with transparency like TGA, PNG or PSD?

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines