Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


After Effects 2021 and 2020 Won't Launch Even After Reinstall Multiple Times

New Here ,
Aug 03, 2021 Aug 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Last log message was: <107886> <GPUManager> <5> IsCUDADriverOutOfDate: 0, IsCUDAMemoryBelowThreshold: 0

. 

 

Generating crash log, which may take a few minutes.

I can't do anything to fix this and I have client work to do. 

TOPICS
Crash, Error or problem

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 03, 2021 Aug 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Update your system's graphics driver.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 08, 2021 Aug 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

you can't do that on mac....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 09, 2021 Aug 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

System specs/OS version/Available Ram/3rd Party plug-ins/and AE version all could have a bearing on the problem you are having. I'm having no problems with any of my Mac's but one of them is only running 17.7 AE 2020 because that is as far as the OS and the hardware will let me go.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 09, 2021 Aug 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
i’ve completely uninstalled and lost preferences plugins etc and all and
reinstalled and gotten the same issues

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines