After Effects 2021 won't launch / open (Win10)

Community Beginner ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

AE_.JPG

My problem: After Effects 2021 won't launch / open (Win10). Here is picture of situation. Reinstallation of program did not help. Could someone give me some advice?

TOPICS
Error or problem

Views

193

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Mar 26, 2021 Mar 26, 2021
Solved: I also had problems with connection to my employers server. After this problem was fixed AE started to work. I don’t know what happened, but I am happy! 

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Actually Cleanin Up Anywhere are last texts when trying to open AE2021. Reinstallations & updatings have not helped.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 26, 2021 Mar 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Solved: I also had problems with connection to my employers server. After this problem was fixed AE started to work. I don’t know what happened, but I am happy! 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 26, 2021 Mar 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for updating the thread, maisap51269185. If possible, please share what did you change that solved the issue. It could be helpful for others.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have exactly the same problem. I've tried uninstalling, and rolling back to a previous version of AE but nothing helps. Had been working fine until today. I'm on 64bit windows 10. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines