• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

after effects can't continue s_blurmocurves plug in in generated an unexpected exception

New Here ,
Dec 24, 2019 Dec 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

hi, I need help when I render the video my after crashing and show me this "after effects can't continue s_blurmocurves plug in in generated an unexpected exception" and I don't know why. I have Adobe After Effect CC 2018 and the plugin name is sapphire plugin

TOPICS
Crash , Error or problem , FAQ , How to

Views

9.2K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 24, 2019 Dec 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What version of sapphire plugin you have and are you sure you have the latest version since other users also report issues with this plugin and most issues were fixed with an update 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 24, 2019 Dec 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

How do I know which version of sapphire plugin do I have?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 24, 2019 Dec 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

You'll find it in the About-button in the Effect Control window.

 

But do check with the plugin-vendor via this page: https://borisfx.com/support/open-a-case/ and make sure you are up-to-date.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 30, 2020 Aug 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Im having the same problem, when I click the Effect control window that is what appears:

1037CF91-7FA3-439E-9BEC-FC12D866F204.jpeg

 Please answer me asap.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 02, 2021 Oct 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

did u find a solution?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Jan 06, 2022 Jan 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

what if it is up to date?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 11, 2022 Mar 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm also having the same problem. After 15 - 20 mins of editing with that plugin, Ae isn't able to continue. And I don't know what actually wrong with Sapphire plugin.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

did u figure it out?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sapphire plugins relay heavily on GPU and maybe this is the problem. You can check if your graphics card is supported in this link https://borisfx.com/support/supported-graphics-cards/

 

Also, try to deactivate GPU processing for effects. Go to File > Project Settings. Under the Video Rendering and Effects tab select Mercury software only.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines