After effects CC 2020: presets folder invalid/moved

New Here ,
May 30, 2022 May 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I have this problem that appeared to me today,
Whenever I choose Presets files he rejects it, And I can't do anything, because this error prevents me from using After effects CC 2020
is there a solution? Knowing that I have all Presets files
C:\Users\PBX\Documents\Adobe\After Effects 2020\User Presets
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 2020\Support Files\Presets
Untitledللل.png
Untitledccc.png

 

TOPICS
Error or problem , FAQ , Import and export

Views

61

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 30, 2022 May 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Any help? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 30, 2022 May 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please I need your help guys!

My work is now suspended due to this problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 30, 2022 May 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

No expert, but i would personally try uninstalling AE completely and then reinstall.

Just make sure you have all your projects saved in the right folders.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 30, 2022 May 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi NOLIMITGAME24655370v2fr,

 

Thanks for reaching out.

Is there a third-party preset that you're trying to access or does it happen with any preset?

If it's happening with the default presets as well, I'd suggest what Josie_ suggested.

Let us know how it goes.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines