After effects - cinema 4d lite no axis/gimbal

New Here ,
Jan 18, 2022 Jan 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello good folk - and apologies if this is the wrong space to ask a question 

I have an after effects subscription which includes cinema 4d lite - 

I have created some assets in zbrush that I wish to bring into after effects via cinema 4d layer 

which is fine I can import my 3d model into cinema 4d lite - the thing is for the life of me I cannot work out is where is my gimbal/axis to be able to move and rotate my object.

it just isn't there. Even if I create a new base mesh - eg a cube there is no gimbal/axis to move the object.

I can rotate and move the viewport but not the actual model.

I have watched a few days of tutorials - and even sent my question to Maxon who told me to instal the latest version. Which it already is.

i even tried to access the axis through the asset browser as if I were trying to reposing it - it didn't exist there either 

I am obviously missing something very simple -

any help would be much appreciated 

thank you 

brett 

 

TOPICS
How to , User interface or workspaces

Views

17

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2022 Jan 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

No need to respond - there was a recent update that did solve the problem - the axis is back - thank you 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines