Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Can someone explain why this glitch is happening when I export the video?

New Here ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

can someone explain why this glitch is happening when I export the video? Sometimes I see in in the preview also but not most of the times. Is my computer being too weak? If yes can I make some changes in the settings to fix it?

TOPICS
Error or problem, Import and export, Preview

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

while is is appear in final exported mp4 file, it is not a preview issue.

check your motion,










Manal,
Adobe Certified Instructor - Creative Cloud Design & Layout Solutions

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You have asked me to work on your car without lifting the hood or even telling me what kind of car you have. 

 

Workflow details, screenshots embedded* showing the modified properties of the problem layers would help. Reveal modified properties by selecting the layer and pressing 'u' twice. 

 

* The "Drag & Drop here..." area is buggy and should not be used to share images. Please use the toolbar or just drag your images to the reply field.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi, sorry for not explaining the things better. So basically I have 100 layers arranged one after another. I animated 1 of them and for the rest I used "thisComp.layer(index-1).transform.scale.valueAtTime(time - 0.01)" as a scale expression. 

And for some reason some of the squares flicker throughout the video without any apparent reason.animation bug.JPGThank you for trying to help!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines