• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Can't remove effect in after effect

New Here ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The problem is this, when I used the effect on the Sapphire_FilmDamage layer, I decided to remove it from the track, but something incomprehensible happened, the effect was superimposed on all layers and now this effect cannot be found and deleted, it simply does not exist, the preview video on it has this effect in in the form of a flicker with different background colors. I tried to reinstall the plugin, it does not help. You can only create a new composition, then the effect will disappear, but I need those files, and I don’t want to create everything again, although I’m still a beginner, I can transfer everything (tracks and effects) to a new composition. Thank you in advance!

TOPICS
Crash , Error or problem , Expressions , How to , Scripting , User interface or workspaces

Views

386

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Could you have added it to an adjustment layer by mistake?  Is it possible if you did that the adjustment layer is then hidden using shy?  If that's not the case, it's possible the plugin has crashed your GPU and you're seeing the results of that.  If so, restarting your PC should take care of it.

Can you post a screenshot of your whole after effects layout?  It might help with diagnosing the problem.  

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Could you have added it to an adjustment layer by mistake?  Is it possible if you did that the adjustment layer is then hidden using shy?  If that's not the case, it's possible the plugin has crashed your GPU and you're seeing the results of that.  If so, restarting your PC should take care of it.

Can you post a screenshot of your whole after effects layout?  It might help with diagnosing the problem.  

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I found this effect, as you said, in an adjustment layer, I precomposed it with the main layer and found it inside. Thank you!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Aww, nice one.  Glad that's sorted for you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines