Composite is bleeding red when I move it to the main composite

Community Beginner ,
Jan 22, 2022 Jan 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So, Screenshot 1 is how my composite should look, and Screenshot 2 is how it looks when I move it to the main composite. I'm not sure why this is happening

 

default7e5bxts0vzj7_0-1642866376863.pngdefault7e5bxts0vzj7_1-1642866386718.png

 

TOPICS
User interface or workspaces

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 22, 2022 Jan 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Well, you apparently have additional adjustments above the layers in the main comp which may simply add another Glow and/ or amplify previously faint pixels. You need to restructure your composition and get rid of those or tweak the values so it looks correct when everything gets combined.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 23, 2022 Jan 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

What happens if you turn the adjust layer  (layer 6) off?  My guess is that is adding additional glow

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines