• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Composition does not show up in Media Encoder when adding to render queue

Community Beginner ,
Nov 10, 2023 Nov 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello community,

 

When click add to Media Encoder queue ( or CTRL + ALT + M), Media Encoder launches, but the video I want to render does not show up in the box on the right. Normally it would be there after a few seconds waiting.

I have waited for 15 minutes now and it's still not there. I have tried re-installing adobe after effects and adobe media encoder. They are both the same (latest) version.  I also tried other files that previously DID work, but they also dont show up in adobe media encoder.

How do I get the video to show up in the right box where I can change the export format and the locatiions etc?

default1417r2x078m9_0-1699627503452.png

 

Thank you in advance for any help 🙂

 

TOPICS
Dynamic link

Views

236

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Nov 10, 2023 Nov 10, 2023

You have the Queue panel closed. You're looking at the Watch Folders panel.

 

Try this:
1. Go to the Windows menu.

2. Make certain that Default Workspace is checked.

3. Then select Revert Workspace

Votes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Nov 10, 2023 Nov 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I btw can add it manually by clicking on the + , but where is the green "start" button? It normally was in the top right.

default1417r2x078m9_0-1699627906324.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 10, 2023 Nov 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You have the Queue panel closed. You're looking at the Watch Folders panel.

 

Try this:
1. Go to the Windows menu.

2. Make certain that Default Workspace is checked.

3. Then select Revert Workspace

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 11, 2023 Nov 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

default1417r2x078m9_0-1699728970819.png

Hahaha this is so stupid of me There they all are haha

Thank you for helping me!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines